(ВИДЕО) Ненад Коциќ: Почитувајте ги мерките за да спречиме ширење на вирусот во Велес

2

Претседателот на Советот на општина Велес Ненад Коциќ преку видео обраќање, апелира до Велешани да ги почитуваат мерките за заштита од ширење на коронавирусот. Коциќ, кој е лекар по професија, вели дека одговорноста е на сите и дека од граѓаните зависи дали вирусот ќе се прошири и во Велес.

Погледнете го видео обраќањето: