сабота, 26 септември, 2020
Реклама

Колку велешани според МВР се водат за исчезнати?

isceznati

Седум велешани се водат како исчезнати во евиденцијата на полицијата. Еден од нив е исчезнат пред 16 години, а последниот нерасчистен случај е од пред пет години.

Највозрасниот исчезнат велешанец е роден во 1933 година, а најмладиот во 1987 година.

Во продолжение, списокот на сите исчезнати и сеуште непронајдени велешани:

  • Стојанов Анѓел, роден 31.03.1987, исчезнат на ден 07.03.2012 во Велес.
  • Тодоровска Цветанка, родена 11.04.1933, исчезната на ден 24.03.2015 во Велес.
  • Атанасов Борис, роден 24.01.1943, исчезнат на ден 10.06.2014 во Велес.
  • Арсоска Ицана родена 10.04.1964, исчезната на ден 22.03.2012 во Велес.
  • Ќимов Кирил роден 31.12.01.1949, исчезнат на ден 22.09.2014г во Велес.
  • Мишев Петре роден 11.02.1947, исчезнат на ден 30.10.2009 во Велес.
  • Митковски Стојан роден 23.05.1954, исчезнат на 03.08.2004 во Велес.

Можеби ќе ве интересира:

Mon Жан - Играчки