Фокус: Заразен газда на конфекција наместо да седи во изолација се сонча во Грција

Батали Blog

Фокус: Заразен газда на конфекција наместо да седи во изолација се сонча во Грција

Газда на конфекција, заразен со корона вирусот, наместо да седи во изолација, заедно со неговиот малолетен син кој исто така бил позитивен на Ковид-19, заминале на одмор.

За овој случај неделникот „Фокус“ пишуваше во последниот број, а сега приказната доби продолжение бидејќи, неделникот дознава дека заразените газда и син се сончале на плажите во Грција и се уште не се вратени во Македонија.

Прочитај ја целата сторија тука

Можеби ќе ве интересира:

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Noxe Studio

The Noxe Film Studio
1418 Noxe Street, Suite 3845
California, USA

Center Office

+(01) 426-9824
hello@gloriathemes.com
12369, New York, USA