недела, 20 септември, 2020
Реклама

Полицијата казни 24 граѓани на Велес, Кавадарци и Неготино за не носење маски

svr-veles-deli-maski-997x485

Полицијата продолжува да ги санкционира граѓаните кои не носат заштитни маски на места, на кои тие се задолжителни. Во текот на вчерашниот ден 16 велешани, четворица кавадарчани и исто толку неготинчани биле казнети за непочитување на Уредбата за носење на лична заштита.

Можеби ќе ве интересира:

Mon Жан - Играчки