(ФОТО) Последиците од вчерашното невреме во Велес

2
Prevalec 1

Овие слики ги пренесуваат последиците од вечерашното невремево Велес и велешко. Највидливо е во населбата Превалец, но и во други приградски наслеби.

Градоначалникот Аце Коцевски, закажа вонредна седница на Општинскиот штаб за заштита и спасување.

Prevalec 2
Prevalec poplava 6
Prevalec poplava 5
Prevalec poplava 4
Prevalec poplava 3

Можеби ќе ве интересира: