вторник, октомври 27, 2020
Овен Ќе бидете во вашиот елемент оваа недела додека сонцето се врти кон вашиот знак, внесувајќи ви дополнителна виталност и самодоверба. Бидејќи ќе остане во вашиот знак во наредните четири...
Овен Неделата започнува со интензивен почеток во вашиот животен стил. Чувствата би можеле да бидат посилни од вообичаеното, а помали проблеми би можеле да предизвикаат некои ваши силни емоции.
Овен И покрај тоа што сте фокусирани на вашиот сектор на цели и кариера, постои друга страна од вас што би сакала да се повлече и тивко да се изрази. Сепак, двете страни...