вторник, октомври 27, 2020
Google јавно ги објавува податоците што веќе ги собира за движењата на луѓето за време на пандемијата на коронавирусот. Компанијата соопшти дека планира да објави „Извештаи за движење во регионот и земјата“, за да ги покаже местата...
Apple се согласи да плати и до 500 милиони американски долари за да го реши спорот, обвинувајќи го за забавување на постарите модели на iPhone, за да ги натера сопствениците да купат нови телефони.
Најпопуларната серија на Самсунг со Android оперативниот систем веќе излезе во продажба. Имено Galaxy S20 се многу моќни телефони, но никогаш не е лоша идеја да се преиспита ланскиот предводник и да се види колку добро старее, а особено во време...
Телефоните на Самсунг се добро познати по нивните извонредни камери. Значи, кога се зборуваше дека процесорот Qualcomm Snapdragon 865 ќе биде чипот што ќе ја напојува новата серија на Galaxy S20 серијата многумина се сомневаа дека една...