вторник, 22 септември, 2020

Blog Archives

Во карантин уште еден мигрантски камп во Грција

рицона-грција

Грција денес стави во  карантин уште еден камп за мигранти, откако на еден од мигрантите му е дијагностициран вирусот КОВИД 19, објави Министерството за миграција. Станува збор за Авганистанец кој живее со своето семејство во камп Малакаса, заедно со стотици други  мигранти и баратели на азил. Тој бил пренесен во …

Прочитај повеќе